Ajankohtaista

Kolovesi-leiri 28.6.-1.7.2022 13-16-vuotiaille

26.4.2022


Missä: Huhtiniemen tila, Koloveden kansallispuisto
Hinta: 65 €, K789-kortilla 10 € alennus, sisaralennus 50 %
Ikärajat: 13 - 16 vuotta


Kuuletko jo Kolovesi-leirin kuiskeen? ”Kallioiset rannat ja aaltojen loiske, airojen narina, sup-laudat, polskintaa, sauna ja lettujen paistoa, kiipeilyä kallioilla, melontaa ja retkiuintia, Bää-ä lampaita, iloista puheensorinaa ja lautapelejä, telttaelämää!” Tule mukaan seikkailemaan Koloveden kansallispuiston maisemiin.

Tukikohtanamme toimii metsähallituksen Huhtiniementila, josta käsin toteutamme päiväretkiä niin vesille kuin kallioillekin. Leirillä toimitaan pienemmissä ryhmissä ja valmistamme ruoat yhdessä mm. trangioita ja nuotiota hyödyntäen. Kaikki aktiviteetteihin tarvittavat varusteet tulevat järjestäjän puolesta ja kuuluvat hintaan. Leiriläiset ovat vakuutettuja.
Leirillä nukutaan teltoissa. Jos sinulla ei ole omia varusteita voit lainata meiltä. Nuorisopalveluilla on telttoja, makuualustoja ja makuupusseja. Joskin suositellaan omaa makuupussia.

Leirille järjestetään kuljetus Joensuusta.


Leiriläisille järjestetään 21.6. melontaretki, jolloin tutustumme toisiimme, opettelemmme melonnan alkeita ja käymme läpi leiriin liittyviä asioita.


Ilmoittautuminen: Joensuun kaupungin verkkokauppa (tilavajoensuu.fi)  12.6. mennessä
Lisätietoja: Heikki Lehmus p. 050-362 6832, heikki.lehmus@joensuu.fi
Järjestäjä Joensuun kaupungin Nuorisopalvelut

Verkkokauppa avautuu 2.5.2022